Gpassen.com

0 producten

€ 0

Je winkelwagen is leeg

Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

DTM Assen 2019

DTM, oftwel De Deutsche Tourenwagen-Masters, komen naar Assen! Deze spectaculaire raceklasse wordt op 19 t/m 21 juli verreden op het TT Circuit en jij kunt hierbij zijn op onze speciale ‘DTM goes Assen’ tribune.

Zaterdag 20 en zondag 21 juli beloven dagen vol spektakel te worden met niet minder dan 5 raceklassen die hun races rijden verdeeld over de dag. DTM is het hoofdgerecht, maar naast DTM kun je genieten van De Porsche GT3 Cup, W-Series, Formule 3-serie en Lotus Cup Europe!


In de DTM wordt er op zowel zaterdag als zondag geracet. Bij aanschaf van een weekendticket geniet je dus dagen van het volledige programma (W-series alleen op zaterdag).


Tickets


Wil jij nog bij dit spectaculaire event zijn? Boek dan snel je ticket hier.

 • DTM Assen 2019
 • DTM Assen 2019
 • DTM Assen 2019
 • DTM Assen 2019
 • DTM Assen 2019
 • DTM Assen 2019
 • DTM Assen 2019
 • DTM Assen 2019
 • DTM Assen 2019

DTM Assen: dit is wat jou te wachten staat

DTM komt voor het eerst naar Assen! De Deutsche Tourenwagen-Masters wordt in Europa gezien als een van de belangrijkste raceklasse kampioenschappen en is volgens velen de Formule 1 onder de toerwagenkampioenschappen. In 2019 doen BMW, Audi en Aston Martin mee aan het kampioenschap. Nederland is vertegenwoordigd in de vorm van de Audi-coureur Robin Frijns. Een DTM race duurt 55 minuten waarin coureurs minimaal één pitstop moeten maken voor een bandenwissel. De DTM kent geen geheimen en is erg open en toegankelijk voor alle fans. Zo hebben fans toegang tot de garages van de teams en worden er vele activiteiten georganiseerd waarbij fans de teams en coureurs van dichtbij kunnen zien en ontmoeten.

Naast DTM kun je verdeeld over de dag genieten van geweldige andere raceklassen die ook deze dag aanwezig zullen zijn zoals Porsche GT3 Cup Challenge, W-Series, Formule 3-Serie en Lotus Cup Europe. Het DTM Assen programma is hiermee het grootste autosportevenement van Nederland in 2019.

Actie gegarandeerd

DTM staat voor spektakel! Er gebeurt altijd wel wat. De DTM staat vaak in het teken van vele crashes, contact en inhaalacties. Net als in de Formule 1 wordt er in de DTM gebruikt gemaakt van DRS. Hiermee gaat de achtervleugel open waardoor de wagens extra snelheid krijgen en op deze manier hun voorganger kunnen inhalen. Daarnaast krijgen de DTM auto's in 2019 compleet nieuwe motoren die zorgen voor meer vermogen tot wel 600pk. Dit zorgt ervoor dat er snelheden van tot wel 300 km/h worden bereikt op sommige circuits.

DTM goes Assen tribune

Om te vieren dat de DTM voor het eerst wordt verreden in Assen organiseert SportStadion de ‘DTM goes Assen’ tribune! Op deze sfeertribune maak jij de race van dichtbij mee samen met honderden andere autosport  liefhebbers.


De tribune bevindt zicht in de Haarbocht: een tribune met een fantastisch uitzicht op de eerste bochten na de start, wat gegarandeerd actie oplevert. Naast een ticket voor de race ontvang jij een oranje DTM goes Assen T-shirt voucher waarmee jij je gratis T-shirt kunt afhalen bij de SportStadion service area achter de tribune.

Vele extra's met jouw ticket

Naast het ticket voor de DTM race ontvang jij vele extra's die jou een onvergetelijke dag op het TT circuit in Assen bezorgen:

 • Toegang tot de DTM goes Assen tribune 
 • Limited Edition DTM Assen T-shirt (dit geldt niet in combinatie met een vrijdag ticket) 
 • Toegang tot de DTM Paddock
 • Bezoek van Robin Frijns aan de tribune op zaterdag of zondag
 • Gratis after-race optreden van Nederlandse DJ Fedde Le Grand in de DTM Fan Village (zaterdag)
 
Voor de T-shirts geldt: op = op

ACTIE | Voor het hele gezin

Wil jij een onvergetelijke dag beleven met het hele gezin? Je kunt nu gratis kaarten bestellen voor kinderen/ jongeren tot maximaal 14 jaar (maximaal 3 kaarten). Voorwaarde is dat ze vergezeld worden door een volledig betaalde volwassene.

Win unieke prijzen met SportStadion

Tijdens de DTM in Assen maak jij via SportStadion kans op unieke prijzen. De prijswinnaars worden op rechtstreeks benaderd en maken kans op twee unieke prijzen:

 • Een Meet & Greet met Audi-coureur Robin Frijns
 • DTM Racetaxi over het TT circuit inclusief 2 gridpassen

 

Prijzen worden verloot op ticketnummers voor zaterdag, zondag of het gehele weekend.

Gedurende het weekend kan je ook genieten van onderstaande raceklasses.

DTM
In het weekend, op zaterdag én zondag, wordt er op elke dag één race gereden. De afstand is altijd 55 minuten plus één ronde.

W Series
De W Series is een nieuw single-seater kampioenschap alleen bedoelt voor vrouwelijke coureurs. Dit kampioenschap zal exclusief worden gereden tijdens de diverse DTM-weekenden.

Porsche Carrera Cup
Porsche Carrera Cup Benelux, voorheen de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux, is de snelste cup van de Benelux. Hier zullen vele Porsche 911's tegen elkaar strijden voor de cup.

Lotus Cup Europe
Tijdens de Lotus Cup Europe racen diverse Lotus voertuigen tegen elkaar. De race bevat normaal meer dan 30 verschillende voertuigen in diverse categorieën.

BOSS GP
In de BOSS GP (Big Open Single Seater) wordt er met verschillende grote eenzitters gereden, waaronder ook een paar oude Formule 1-wagens.


Klik hier voor alle informatie over de DTM in Assen


Bij het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met de algemene voorwaarden van SportStadion..

Volwassenen

DTM goes Assen

  DTM goes Assen - vrijdag t/m zondag Vrijdag - Zondag

Normale prijs: € 65,00 p.p.

Speciale prijs:   € 42,50 p.p.

Uitverkocht

  DTM goes Assen - zondag Zondag

Normale prijs: € 59,00 p.p.

Speciale prijs:   € 29,00 p.p.

Uitverkocht

  DTM goes Assen - zaterdag Zaterdag

Normale prijs: € 59,00 p.p.

Speciale prijs:   € 29,00 p.p.

Uitverkocht

  DTM goes Assen - vrijdag Vrijdag

Normale prijs: € 10,00 p.p.

Speciale prijs:   € 6,50 p.p.

Uitverkocht

Kinderen

DTM goes Assen

  DTM goes Assen - vrijdag t/m zondag - kinderkaart Vrijdag - Zondag
€ 0,00 p.p.

Uitverkocht

  DTM goes Assen - zondag - kinderkaart Zondag
€ 0,00 p.p.

Uitverkocht

  DTM goes Assen - zaterdag - kinderkaart Zaterdag
€ 0,00 p.p.

Uitverkocht

  DTM goes Assen - vrijdag - kinderkaart Vrijdag
€ 0,00 p.p.

Uitverkocht

MotoGP Tickets Assen


Voor de MotoGP-race op het TT Circuit van Assen zijn verschillende tickets verkrijgbaar. De populairste tribunes, de hoofdtribune en de Geert Timmer-tribune, zijn al sinds jaar en dag uitverkocht, maar wanneer je er snel bij bent kun je nog je prima je kaartje op tijd reserveren voor de TT Assen. Veel verkochte tribunes zijn onder andere tribune TT World en Strubben vanwege het goede uitzicht op het eerste deel van TT Circuit Assen. De algemene staanplaatsen bieden voor een relatief lage prijs je toch ook nog toegang tot dit enorm grote evenement in Assen.

Geschiedenis van TT Assen


Al in 1949 werd in Assen al een eerste race gehouden, georganiseerd door de FIM. Er werd in drie klassen gereden, de 125, 350 en 500 CC. De 125 CC motoren reden een race van slechts 7 ronden (115,75km), de 350 CC reed 15 ronden (248 km) en de hoofdklasse, de 500 CC, reed in totaal 16 ronden (264,58 km).
Venue TT Circuit
Uitverkocht Nee
Datum Aanvang 19 jul. 2019
Datum Eind 21 jul. 2019